Zoek een ergotherapeut in uw provincie of gemeente via onze Ergotherapie Vlaanderen
Satenrozen

2550 Kontich
T: +32 (0) 3 326 13 07
F: +32 (0) 3 326 11 36
info@trapmann.be
www.trapmann.be
www.facebook.com/trapmann
contactpersoon: Maximme Minne

HERWIN JE MOBILITEIT

Het is je droom om zelf met de auto te rijden, maar je fysieke beperking maakt dit moeilijk? Je wil graag één of meerdere rolstoelpassagiers mee laten rijden in je wagen? Dan ga je best op zoek naar een uniek voertuig dat op maat van jouw behoeften aangepast wordt.

Bij Trapmann bestaat al sinds 1960 en is gespecialiseerd in het aanpassen van voertuigen voor personen met beperkte mobiliteit. Zelf kunnen rijden of als rolstoelgebruiker comfortabel mee rijden betekent voor hen een herwonnen vrijheid en onafhankelijkheid. Oplossingen als gas en rem aan het stuur, draaizetels, rolstoellaadsystemen, inrichting van minibussen, joystickbesturing,... Het zijn slechts enkele voorbeelden van wat ons team dagelijks realiseert. Door continu te innoveren en te investeren in nieuwe technologieën en producttraining bieden we jou gefundeerd advies en een transparante begeleiding.

Jouw mobiele vrijheid is voor ons veel waard. Ontdek op onze website www.trapmann.be wat allemaal mogelijk is voor jouw specifieke situatie. Contacteer ons dan met je vragen of kom langs in Kontich en vertel ons je verhaal. Samen bespreken we de gewenste aanpassingen en adviseren welke automerken | modellen de perfecte ‘match’ voor jou zijn.

Wil je graag weten welke stappen je best onderneemt voor de aankoop van een aangepast voertuig? We hebben een handig actieplan opgesteld waarin alle nodige informatie verzameld is.

Download hier de brochure met het stappenplan

Tot snel,

Maxime Minne | Managing directorWord lid
Vacature ingeven
Stel een vraag