Zoek een ergotherapeut in uw provincie of gemeente via onze Ergotherapie Vlaanderen

www.senso-care.be 

Specialist op het gebied van sensorische informatieverwerking!

Ons doel

Wegnemen van prikkels en het reguleren van prikkelverwerking. Wij willen dat mensen zich goed in hun vel voelen zodat ze beter functioneren.
Daarnaast vinden we het heel belangrijk om kwalitatief goede materialen aan te bieden voor een betaalbare prijs.Onze materialen moeten dan ook toegankelijk & bereikbaar zijn voor iedereen. 

Onafhankelijk familiebedrijf
Wij zijn een klein & onafhankelijk familiebedrijf. We hebben zelf drie kinderen in de basisschoolleeftijd / begin middelbare schoolleeftijd. Twee van onze kinderen hebben ADHD. We hebben de zoektocht die onze klanten doormaken zelf ook beleefd. Of het nu gaat om het zoeken naar informatie, hulp of materiaal, we weten wat het met ouders doet. Wij zijn dan ook ervaringsdeskundigen.
Het voordeel van een onafhankelijk bedrijf:
- Wij kunnen zelf beslissen wat er in ons assortiment zit.
- Wij kunnen snel handelen. 


Wij baseren ons op inzichten van gebruikers en therapeuten
Om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen en trends hebben we veel contact met professionals en werken we nauw samen met specialisten, zoals fysio- en ergotherapeuten en logopedisten. We lenen materialen uit om te kijken wat wel of niet werkt. Materialenkennis is van cruciaal belang om u goed advies te kunnen geven. Daarom waarderen wij feedback of tips vanuit klanten ook enorm. We proberen hier, waar mogelijk, altijd iets mee te doen. Verder bezoeken we beurzen in binnen- en buitenland. 


Voor wie zijn we er?
Voor u! Of u nu contact met ons opneemt vanuit de zorg (gehandicapten-, ouderen-, etc.), een revalidatiecentrum, het onderwijs, een kindercoachpraktijk, een therapiepraktijk of als ouder van een kind met sensorische integratieproblemen, wij zijn totaalleverancier en hebben voor iedere vraag een passende oplossing in ons uitgebreide assortiment.

Wij leveren maatwerk
Mocht u onverhoopt iets niet bij ons kunnen vinden, dan zoeken we het voor u. Bestaat iets niet, maar er is wel vraag naar? Dan maken we het zelf. 

Senso-Care is er dan ook echt voor iedereen, van 0 tot 100.

Word lid
Vacature ingeven
Stel een vraag